Derma Venus osoblje

Derma Venus ima vrhunsko osoblje, koje se trudi biti najbolji u svom poslu i zadržati najveću razinu usluge prema klijentima. Naši doktori usredotočeni su na pružanje vrhunske usluge bilo da riječ o medicini ili estetici. Najsuvremenije tehnike pomlađivanja njihova su specijalnost. Mjesto vašeg izbora – Derma Venus jer se s punim pouzdanjem možete prepustiti u ruke naših doktora.

 • Dr. med. Natalija Pavlović, spec.obit.med.

  Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Specijalizacija: Obiteljska medicina. Usavršavanje: U posljednjih nekoliko godina brojne edukacije i radionice iz područja estetske medicine i akupunkture.

 • Dr. med. Ante Perica, dermatovenerolog

  Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1997. godine. 2008. položio specijalistički ispit iz dermatovenerologije. Kontinuirana edukacija iz područja dermatovenerologije.

 • prim. dr. Zoran Veir, spec. kirurg, subspec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

  Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. 2001 položio ispit iz opće kirurgije. 2004 položio ispit iz plastične kirurgije. Završio poslijediplomski sudij iz biomedicine. Specijalističko usavršavanje provodi na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB Dubrava i KBC Zagreb. Boravak u više inozemnih klinika za plastičnu kirugiju Munchen, Beč, New York, Madrid, Milano.

  Završio više tečajeva o rekonstrukcijskoj kirurgiji dojke, onkoplastičnoj kirurgiji, mikrokirurgiji te sudjelovao na brojnim radionicama o estetskoj kirurgiji. Sudionik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa. Objavio je više radova u međunarodnim stručnim časopisima.

  Član tima za edukaciju u rekonstrukciji dojke KBC Zagreb. Suradnik u znanstvenim projektima član međunarodnih stručnih asocijacija plastičnih kirurga (ASPS, ISAPS, ESPRAS, ISPRAS, EBOPRAS) i tajnik HDPREK-a (Hrvatskog društva plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije Hrvatskog liječničkog zbora hdprek.hlz.hr ).

  Od 2005. stalni sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću i plastičnu kirurgiju, imenovani mentor za obuku kandidata za stalne sudske vještake iz područja plastične kirurgije.